Organizacijska struktura

Organizacijska struktura

Zaklada San Patrignano

San Patrignano je neprofitna zaklada čiji je jedini cilj “društvena solidarnost”. Vlasnik je velikog dijela zemljišta i koristi se isključivo, „da slobodno nudi robu, usluge i inicijative u korist ljudi koji su marginalizirani i ovisnici o drogama“.

Zajednica San Patrignano Società Cooperativa Sociale

Srce San Patrignana je promicanje druženja, socijalnih, kulturnih i obrazovnih aktivnosti, kao i onih koje podupiru školsko obrazovanje bez ciljeva ostvarivanja profita, u demokratski samoupravnoj strukturi preuzela je proces rehabilitacije za rješavanje svih vrsta marginalizacije i ovisnosti o drogama. Uglavnom se oslanja na osobne izvedbe i na obostrane pojmove, koje slobodno i dobrovoljno čine sami članovi. Aktivnost je usmjerena na ljudski razvoj i povratak u društvo kao krajnji cilj, uzimajući u obzir načela slobode, osobnog dostojanstva i prava na privatnost. Podržava većinu radionica i / ili obrta koji se održavaju u San Patrignanu.

San Patrignano Società Agricola Cooperativa Sociale

Podržava sve aktivnosti vezane uz poljoprivredu, povrtlarstvo, vrtlarstvo i šumarstvo, uzgoj životinja s dodatnim aktivnostima vezanim za divlje životinje i okoliš.

Osim toga, druga tijela uključuju Udrugu za obrazovanje i obuku San Patrignano Udrugu amaterskih sportova San Patrignano.

Od osnivanja Udruge za školu i osposobljavanje, 2004. godine, upravljanje strukovnim tečajevima udružilo se i registriralo u regionalnoj formaciji Emilia Romagna. Autonomna pokrajina Trento i njezine agencije za obuku surađuju s Ministarstvom javnog obrazovanja.

Polisportiva je amaterska udruga u partnerstvu s "Registrom C.O.N.I." koja ima za cilj  razvoj, promicanje i vođenje sportskih aktivnosti, u korist stanovnika Zajednice.

  Komuna - Sve