Udruga San Patrignano se odrekla dijela prihoda u korist KBC Split

Objavljeno: 31. 03. 2020 - 2:29
Udruga San Patrignano se odrekla dijela prihoda u korist KBC Split

Udruga San Patrignano odrekla se prihoda od članarine u korist KBC Split

Na sastanku Upravnog odbora udruge San Patrignano održanom 28. ožujka 2020. godine donesena je jednoglasna odluka da sav prikupljeni prihod od članarina uplaćujemo u Državni proračun za KBC Split u svrhu borbe protiv koronavirusa COVID 19.

Uplaćena je do sada prikupljena članarina u iznosu od 2.000,00 kn, te ćemo nastaviti s uplatama periodično kako članovi udruge budu plaćali članarinu. Ovim skromnim doprinosom sudjelujemo u apelu „Zajedno smo jači od korone“ u organizaciji dvadesetak dalmatinskih udruga kako bi dali svoj skromni doprinos KBC Split u ovim teškim vremenima.

S obzirom da kao neprofitna humanitarna organizacija često ovismo o ovakvim donacijama  znamo koliko znači kad nam netko pomogne u teškim trenucima. I našoj udruzi je trenutno teško dok je budućnost neizvjesna kao i daljnje sufinanciranje udruge kroz natječaje jedinica lokalne i državne uprave koji se obustavljaju jedan po jedan. Ali naša organizacija je kao mačka sa devet života i uvijek se nekako dočeka na noge. Ne sumnjamo da će tako biti i ovaj put.

Nadamo se da će naša odluka potaknuti i ostale organizacije, firme i druge da sudjeluju i daju svoj doprinos kako bi složno i zajedno prebrodili ove teške trenutke za našu zemlju i sve nas.

Uprava

Udruga San Patrignano se odrekla dijela prihoda u korist KBC Split
  Novosti - Sve